Warisan Shiatsu

Traditional Japanese Way of Healing

Welkom bij Warisan Shiatsu

Welkom op de officiële website van Warisan Shiatsu! Wij bieden een unieke en traditionele vorm van lichaamswerk, gebaseerd op oude Japanse geneeskunde, om je te helpen ontspannen, genezen en in balans te komen. Ontdek hoe Warisan Shiatsu jouw leven kan verrijken en maak vandaag nog een afspraak!


Wat is Warisan Shiatsu

Warisan Shiatsu is een unieke en traditionele vorm van lichaamswerk, geworteld in de oude Japanse geneeskunde. Het combineert elementen van acupressuur, stretching, en massage om het evenwicht en de energiestroom in het lichaam te herstellen. "Warisan" betekent "erfenis" in het Indonesisch, wat de diepe historische en culturele wortels van deze praktijk benadrukt. Shiatsu, wat "vingerdruk" betekent, maakt gebruik van hand-, duim- en vingerdruk om spanning te verlichten, pijn te verminderen en het algehele welzijn te bevorderen.


Hoe werkt Warisan Shiatsu

Warisan Shiatsu werkt volgens de principes van de traditionele Chinese geneeskunde en richt zich op de energiemeridianen in het lichaam. Door gerichte druk uit te oefenen op specifieke punten, helpt het de energiestroom te reguleren en blokkades op te heffen. Deze techniek kan helpen bij een breed scala aan klachten, zoals stress, hoofdpijn, rugpijn en vermoeidheid.


Voordelen van Warisan Shiatsu

- Stressvermindering: Door diepe ontspanning en het verlagen van cortisolniveaus.

- Pijnverlichting: Effectief bij chronische pijn en acute blessures.

- Verbeterde bloedsomloop: Bevordert een betere doorstroming van bloed en lymfe.

- Versterkte immuniteit: Helpt het lichaam om beter te reageren op ziekten.

- Emotioneel welzijn: Ondersteunt emotionele balans en kan helpen bij angst en depressie.


Voor wie is Warisan Shiatsu geschikt

Warisan Shiatsu is geschikt voor mensen van alle leeftijden en gezondheidsniveaus. Of je nu op zoek bent naar verlichting van specifieke klachten of gewoon je algehele gezondheid en welzijn wilt verbeteren, deze therapie kan een waardevolle aanvulling zijn op je zelfzorgroutine.


Call-to-action: Maak een afspraak

Ervaar de voordelen van Warisan Shiatsu zelf.  Boek nu je afspraak en begin jouw reis naar een gezonder en evenwichtiger leven.


Over Ons

Onze Missie en Visie: Bij Warisan Shiatsu geloven we in de kracht van natuurlijke genezing. Onze missie is om mensen te helpen hun innerlijke balans en welzijn te hervinden door middel van traditionele shiatsu-technieken.


Onze Waarden en Filosofie

Integriteit, respect en persoonlijke aandacht vormen de kern van onze praktijk. We streven ernaar om elke cliënt de zorg en aandacht te geven die zij verdienen, met technieken die diep geworteld zijn in traditie en respect voor het lichaam en geest.


Behandelingen

Overzicht van Beschikbare Behandelingen: Bij Warisan Shiatsu bieden we diverse behandelingen aan, waaronder:

- Klassieke Shiatsu Sessie

- Diepe Weefsel Shiatsu

- Ontspanningsshiatsu

- Zwangerschaps Shiatsu

- Moxa in combinatie met Shiatsu

- Tok Sen in combinatie met Shiatsu


Tarieven

Onze tarieven zijn als volgt:

- 60 minuten sessie: €75

- 90 minuten sessie: €100

- 120 minuten sessie: €130


Wat te Verwachten Tijdens een Sessie

Elke sessie begint met een korte intake om jouw specifieke behoeften en klachten te bespreken. Daarna begint de behandeling, waarbij je comfortabel op een futonmat ligt terwijl de Shiatsu therapeut gerichte drukpunten, strekkingen en manipulaties uitvoert tijdens de behandeling.


Contactinformatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op via:

- Telefoon: 0619376747

- E-mail: Warisanshiatsu@gmail.com


Locatie en Openingstijden

Ons adres: 

Warisan Shiatsu

Verheeskade 197 (7e verdieping)

2522DD  Den Haag. 

Openingstijden: Maandag - Vrijdag: 09:00 - 18:00 uur


Getuigenissen


Klantverhalen: Lees de ervaringen van onze tevreden klanten en ontdek hoe Warisan Shiatsu hun leven positief heeft beïnvloed.


Voor en Na Ervaringen: Bekijk inspirerende voor- en na-verhalen die laten zien hoe effectief Warisan Shiatsu kan zijn.